Skimmelsvamp

skimmelsvamp_624x468

Skimmelsvamp behandling

En skimmelsvampsanering skal udføres af professionelle, uanset om det er på skoler, i virksomheder eller private hjem. Brug Skadeservice Danmark til at få en professionel skimmelsvamp behandling – kontakt os på 72112681 eller udfyld kontakt formularen for at få et uforpligtende tilbud.

Skimmelsvamp kan være ekstremt ubehagelig. Udover det ser grimt ud, kan de giftige sporer sprede sig i luften og give hovedpine, koncentrationsbesvær, irriterede øjne, allergi og astma etc. Da skimmelsvamp kan være sundhedsfarligt, bør det tages alvorligt. I mange tilfælde er det en god idé at få professionelle ud og se på omfanget af problemet, så du kan få fjernet skimmelsvampen.

Hos Skadeservice Danmark har vi stor fokus på fugtskader og skimmelsvamp. Vi har specialuddannede medarbejdere, som arbejder professionelt for at udbedre dine fugt- og skimmelproblemer – over hele landet!

Vi løser opgaver i alle slags bygninger, herunder lejligheder, villaer, sommerhuse, institutioner, sygehuse, virksomheder, kontorbygninger og børnehaver.

Skimmelsvamp test og fjernelse

Når vi bliver tilkaldt til en mulig skimmelforekomst, udfører vi en række skimmelsvamp tests, for at bedømme omfanget af problemet. Derefter vurderer vi, hvilken afrensningsmetode der er bedst og billigst for at komme skimmelsvampen til livs. Typisk kan en specialsuger med efterfølgende afrensning med specielvæsker være tilstrækkeligt.

Alle opgaver afsluttes med en fyldestgørende rapport med fotodokumentation af skimmelangrebet, hvilket kan være anvendelig i relation til en forsikringssag.

Få et uforpligtende tilbud

Vil du have professionelle ud for at teste og fjerne din skimmelsvamp? Kan du få et uforpligtende tilbud ved at ringe på telefon 72112681 eller udfylde formularen.