Graffitiafrensning

graffitiafrensning2_624x468

Graffitiafrensning

Skadeservice Danmark fjerner graffiti over hele landet. Den rigtige streetart på det rigtige sted kan både være flot og dekorativ, men uønsket graffiti pynter ikke og bør fjernes hurtigst muligt. Graffitimaling er langt fra miljøvenligt og kan være skadeligt for materialer, bygninger og overfladerne, der bliver overmalet. Desuden har uønsket graffiti en uheldig tendens til at tiltrække mere graffiti. Fænomenet kendes som ‘knuste ruder’-teorien. Den har påvist at områder og bygninger, der fremstår hærgede og udsatte for hærværk, både tiltrækker mere hærværk, men også er mere udsatte for andre og værre former for kriminalitet. I alle tilfælde er den uønskede graffiti utiltalende, og kan hurtigt give et forkert indtryk til kunder og brugere af dine bygninger.

Her er hurtig og effektiv graffitirensning uopsættelig. Skadeservice Danmark tilbyder effektiv graffitiafrensning med udrykning alle døgnets timer. Vi fjerner miljøvenligt og tager hensyn til den underliggende facade og behandling, så bygninger og konstruktioner ikke tager skade af rensningen. Desuden kan vi behandle med antigraffiti efter endt afrensning. Vores antigraffiti medfører at eventuel efterfølgende graffiti afrenses nemmere og endnu mere skånsomt for bygningen.

Miljøvenlig graffitiafrensning

Graffiti er i sig selv sjældent særlig miljøvenligt – meget graffitimaling kommer på spraydåser og indeholder skrappe kemikalier. Derfor er miljøvenlig graffitifjernelse og opsamling af afrensningsvand vigtigt for os. Vi udfører graffitiafrensning med det mest miljøvenlige udstyr på markedet. Det reducerer både brugen af kemi samt mængden af vand, der skal bruges for at fjerne graffitien effektivt. Vi opsamler også afrensningsvandet, så vi kan fjerne graffiti fra dine bygninger uden at efterlade rester. Det opsamlede vand kan derefter renses, fremfor at det løber ud i naturen som spildevand med rester af maling og kemikalier.

Hurtigt og effektivt graffitiafrensning

Vi rykker hurtigt ud og fjerner effektivt graffiti på alle slags overflader. Skadeservice Danmark står klar med professionelt mandskab i alle døgnets 24 timer. Vi har afdelinger i hele landet, så vi kan dække hele Danmark og nå frem til de fleste steder indenfor en time. Vores veluddannede medarbejdere kan også arbejde i højden og fjerne graffiti fra høje bygninger samt andre konstruktioner. Vi fjerne uden at skade den underliggende facadebehandling og overflade:

  • Pudsede facader
  • Metaloverflader
  • Trækonstruktioner
  • Betonoverflader
  • Murstensoverflader
  • Porte
  • Tage
  • Tog, busser og andre transportmidler

Behandling af facader for lettere graffitiafrensning

Oplever du at graffitien dukker op gentagne gange, gør en behandling med antigraffiti det nemmere at fjerne graffitien fremadrettet og giver din facade en længere levetid. Har I lige fået renoveret facaden eller malet, kan det også være smart at beskytte overfladen med antigraffiti før det første ‘tag’ dukker op. Antigraffiti danner en usynlig og beskyttende hinde på den behandlede overflade og kan benyttes på stort set alle overflader. Den usynlige hinde betyder at maling, spray o.l. ikke trænger ind i overfladen og nemt kan fjernes igen med endnu mindre brug af kemikalier.

Vores effektive antigraffitibehandling medfører ofte at graffitihærværket typisk formindskes, da maling og spray hæfter dårligere ved. Det betyder at mange graffitimalere simpelthen opgiver hærværket. Desuden vil afrensningen fremover kunne foregå mere skånsomt og med et minimalt forbrug af kemi. Skadeservice Danmark står stadig klar til at fjerne eventuel graffiti i døgnets 24 timer, hvis du alligevel skulle opleve graffiti på dine bygninger.

Grafittiovervågning

Det kan være nødvendigt at tage ekstra forholdsregler for at undgå graffiti. I perioder kan graffitien dukke op igen og igen, og det er ærgerligt at møde på arbejde til en overmalet bygning efter weekenden. Med vores graffitiovervågning er der ikke længere frit spil hærværksudøvere, selvom der ikke er ansatte til stede på matriklen. Vi overvåger bygninger og fjerner graffiti omgående. Graffiti fotodokumenteres selvfølgelig altid både før og efter afrensning.

Bestil tilbud på fjernelse af graffiti

Prisen på afrensning afhænger af hvad og hvor meget der skal renses, facadematerialer og hvilke midler, der skal tages i brug for at fjerne graffitien. Derfor kan vi ikke give en fast kvadratmeterpris. Til gengæld giver vi gerne et tilbud på lige præcis det du skal have fjernet, for at du kan få en fair og fornuftig pris på fjernelse af graffiti fra din bygning. Du kan også få abonnement på Skadeservice Danmarks tjenester.

Du kan bestille tilbud på graffitiafrensning af din facade eller høre nærmere om vores abonnementstjenester ved at ringe på 70 112 112 eller udfylde vores formular.