Fugtmåling

fugtmaaling_624x468

Fugtmåling

Fugt kan give store problemer og medføre skimmelsvamp, hvis det ikke fjernes i tide. Lad Skadeservice Danmark tage en fugtmåling og få bremset fugtskaden, inden det er for sent.

Vi har fugtteknikere samt fugt- og indeklimakonsulenter ansat, som omgående kan hjælpe med hurtig og præcist at afklare eventuelle fugtproblemer i rum eller materialer.

Vores fugtmålinger kan opdeles i følgende kategorier:

  • Ikke-destruktiv måling af fugt
    Her måler vi i luften og i konstruktionsmaterialet med særlige kalibrede instrumenter, som giver et præcist billede af fugtigheden, uden at der laves hul i vægge eller gulve m.v.
  • Destruktiv måling af fugt
    Hvis det ikke er muligt at identificere fugtskaden via ikke-destruktiv måling, kan det blive nødvendigt, at bore huller i vægge og gulve, eller brække noget op for at komme til at foretage den nødvendige måling (destruktiv måling).

Dette gøres dog ikke uden accept, og vil selvfølgelig altid blive udført så skånsomt som muligt.

En fugtmåling følges altid op af en omfangsbedømmelse/fugtrapport, som viser behovet for affugtning. Rapporten indeholder også professionelle råd, om hvordan problemet hurtigst og bedst afhjælpes.

Skulle rapporten vise behov for affugtning, tilbyder vi i Skadeservice Danmark professionel affugtning hele Danmark. Læs mere om vores service affugtning.