Desinficering

desinficering_624x468

Desinficering efter vandskade

Hvis der har været kloakvand i kælderen, er det ikke nok bare at fjerne vandet igen. Skadeservice Danmark kan hjælpe med den vigtige rengøring efter kloakvand og vandskade. Når kloakvandet er pumpet eller suget væk fra kælderen, er der stadig sundhedsfarlige bakterier tilbage i rummet.

Følgende opgaver kan give behov for desinficering:

  • Kloakvand
  • Lugt
  • Opstået grundvand
  • Skimmel

Der skal altid desinficeres i et rum, hvor der har været kloakvand. Vi er specialister i krævende rengøringsopgaver og desinficering. Disse opgaver kræver specialuddannet personale og de rigtige kemi- og rengøringsmidler.

Vi har vores egen produktlinje, som sikrer et perfekt resultat – hver gang!

Opstået lugtgener efter vandskade

Hvis skaden indebærer lugtgener fra f.eks. kloakvand, kan det være nødvendigt med en lugtsanering. En lugtsanering er en hurtig og effektiv måde at slippe af med den ubehagelige lugt.

Vi sikrer dig et sikkert hjem

Når vores desinfektionsarbejde er afsluttet, tager vi de afsluttende prøver for at sikre os, at alle skadelige bakterier er væk. Dette er din sikkerhed for, at rummet igen er sikkert og behageligt at være i.

Bestil et uforpligtende tilbud

Ring til os på 70 112 112 eller udfyld formularen, så finder vi sammen den bedste løsning til dig. Vi udfører rengøring efter vandskader i hele Danmark og kan hurtigt rykke ud til dig.