Affugtning

affugtning2_624x468

Affugtning

Skadeservice Danmark fjerner fugt effektivt og hurtigt. Vores specieludstyr betyder, at vi kan affugte i alle typer rum, lige fra kældre, til hulrummet bag murværket og i etageadskillelser samt biler og campingvogne.

Affugtning efter vandskade

Efter skybrud, rørbrud, frostsprængninger og andre vandskader er der behov for affugtning. Det samme kan være tilfældet med nybyggeri eller rum, hvor der i længere tid ikke er luftet tilstrækkeligt ud. Hvis fugten ikke fjernes i tide, kan den forårsage store skader efterfølgende og kan medføre skimmelsvamp.

Vi har professionelle affugtere, der sørger for udtørring af skaden. Disse affugtere kan bruges overalt og indstillet til det specifikke behov, lige fra traditionelle affugtningsopgaver i bygninger til mere komplicerede affugtningsopgaver i hulrum, etageadskillelser og bag vægge.

Vores ekspertise gør, at vi kan vælge den korrekte affugtningsmetode og type ud fra den aktuelle situation. Når vi kombinerer dette med vores udfærdigede omfangsbedømmelse/fugtrapporten – er De i trygge hænder og dokumentationen er i højsædet.

Når alle opgaver er løst tilfredsstillende, udfærdiger vi en slutrapport med dokumentation af skadeudbedringen.

Lej en affugter
I de fleste tilfælde hjælper vores dygtige fagmænd med opstilling og rådgivning i forbindelse med affugtningsopgaven. Ønsker du kun at leje en affugter, har vi et stort udvalg til rådighed, så du selv kan udfører selve affugtningsopgaven.

Affugtning – Tilbud

Hos Skadeservice Danmark hjælper vi både private og virksomheder med affugtning i København og resten af Danmark. Så lige meget hvor i landet du befinder dig, hjælper vi med små og store opgaver i forhold til affugtning efter vandskader.
Du kan bestille et uforpligtende tilbud ved at ringe på 70 112 112 eller udfyld formularen.