Afdækning

afdaekning_624x468

Afdækning

Skadeservice Danmark har døgnvagt, og kan levere akut afdækning efter indbrud, storm, brand, således følgeskader undgås. Det er vigtigt, at bygningen bliver sikret hurtigst muligt for at undgå yderlige skader og situationen forværres. En åben skade i fx. taget kan på sigt medføre skimmelsvamp.

Vores vagtservice arbejder døgnet rundt, året rundt og tilbyder at være hos dem indenfor 60 minutter.

Vores vagtbiler er udstyret med afdækningsmaterialer til enhver situation. Vi kan hurtigt og effektivt sørge for, at bygninger afdækkes og sikres, således at følgeskader på personer eller materiel minimeres.

Ved en stormskade hvor der eksempelvis er revet hul i taget, sørger vi for effektivt at lukke taget med plader og presenning, så der ikke trænger vand ind i bygningen, eller at stormen foretager yderligere ødelæggelser.

Hvis en butiksrude er knust eller ødelagt, sørger vi for den nødvendige afdækning, indtil der kan genmonteres en ny rude.

Vi foretager hvert år utallige afdækninger på alle slags bygninger og privatboliger – opgaver som vores kunder sætter stor pris på, da vi altid er klar til akutte opgaver!