Asbestsanering

asbest_sanering2_624x468

Asbestsanering

Asbest kan være farligt, når det nedtages og fjernes. Skadeservice Danmark har stor erfaring med at fjerne alle former for asbest – bl.a. nedtagning af asbesttage, asbestplader og andre asbestholdige materialer.

Asbeststøv er sundhedsskadeligt, og derfor er det vigtigt at demontering og fjernelse håndteres på den rigtige måde og i henhold til Arbejdstilsynets bekendtgørelse.

Professionel asbest fjernelse og asbest-test

Det er vigtigt, at asbesten nedtages, pakkes og transporteres på professionel vis for at undgå, at mennesker og dyr kommer i kontakt med det sundhedsfarlige asbeststøv.

Skadeservice Danmark har gennem de sidste 25 år udviklet en veldokumenteret ekspertise på området, således at vi i dag er en af landets førende firmaer inden for asbestsanering.

Alle vores medarbejdere overholder selvfølgelig alle gældende lovkrav om uddannelse samt efteruddannelse, således at de altid er på forkant med de sidste nye teknikker på området.

Vores tilgang til asbestopgaverne starter altid med en vurdering af omfanget af opgaven. Efter grundig planlægning fjernes de asbestholdige materialer under sikre forhold med afdækning og undertryk, således asbeststøvet ikke spreder sig.

Vi afslutter opgaven med to gange grundig rengøring for at sikre, at alt sundhedsskadeligt støv er helt væk. Efter endt arbejde udfører vi asbest-tests for at sikre kvaliteten og dokumentationen af vores arbejde.

Mange mindre opgaver kan udføres via poseløsninger, som gør processen let, hurtig og billig.

Fjernelse af asbest i hele Danmark

Hos Skadeservice Danmark udfører vi asbestsanering på Sjælland, Fyn & Jylland, så lige meget hvor i landet du befinder dig, står vi til din rådighed.

Vi tager både store og små opgaver. Lige meget om du er privat eller et større firma/boligselskab, der skal have fjernet asbest, kan vi hjælpe. Vi vurder altid opgaven inden, så du får den hurtigste og billigste løsning.

Få et uforpligtende tilbud – du er altid velkommen til at ringe til os på 70 112 112 eller udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud.