Skadedyrsbekæmpelse

skadedyrsbekaempelse_624x468

Skadedyrsbekæmpelse

Skadeservice Danmark udfører skadedyrsbekæmpelse overalt.

Skadeservice Danmark er en anerkendt, landsdækkende virksomhed indenfor sikring mod skadedyr.

Vi leverer hver dag professionelle, innovative servicesystemer og operationelle løsninger til en lang række nationale samt internationale virksomheder, fødevareindustrier og analoge brancher, hvor kvalitetsstyring, dokumentation og kontrol er en forudsætning.

Skadeservice Danmark foretager skadedyrsbekæmpelse mod alle typer skadedyr, og anvender miljøvenlige produkter, som ikke skader hverken omgivelserne, børn, husdyr m.m.

Vi er opmærksomme på, at allergi og overfølsomhed over for kemiske midler er et stadigt stigende problem, og vi har derfor specialiseret os i at anvende alternative metoder, herunder dampbehandling mod væggelus og møl, rottebekæmpelse med specielle kloakfælder m.m.

Kontakt derfor trygt Skadeservice Danmark eksperter i skadedyrssikring/skadedyrsbekæmpelse.

Vores tilgang til skadedyrsbekæmpelse er, at hjælpe Dem med at bevare værdierne, herunder ejendomme eller virksomheder. Effekten af sikringen mod skadedyr skal virke hurtigt og effekten skal være langtidsvirkende.

Har du mistanke om angreb af skadedyr, tilbyder vi at lade én af konsulenter komme på et uforpligtende besøg for at vurdere omfanget af skadedyrsangrebet. Uanset hvor i landet, du bor, kan vi hurtigt give et tilbud på en effektiv behandling.

Kontakt os gerne omgående på telefon 70 112 112 og få et uforpligtende tilbud og på enkeltydelser eller på en samlet skadedyrsbekæmpelsespakke. Vi ser frem til at høre fra Dem.