Ejendomsservice

ejendomsservice4_624x468

Ejendomsservice

Skadeservice Danmark er en unik grøn servicepartner.

Med Skadeservice Danmarks Ejendomsservice er du sikret en velfungerende ejendom – såvel udendørs som indendørs – året rundt. Vi udfører opgaver for virksomheder og boligforeninger i hele landet.

Vi tilbyder en række services til din ejendom, udelukkende udført af egne fagfolk. Skadeservice Danmarks Ejendomsservice leverer alle de services, der normalt er tilknyttet driften af en ejendom. Alle vores ejendomsserviceløsninger bliver skræddersyet til netop jeres behov, således at I er sikre på en velfungerende ejendom.

Vi ønsker at være jeres tætte sparringspartner, og sætter derfor altid kunden i fokus. Vores kompetente medarbejdere fra ejendomsservice sørger for, at der altid bliver leveret et tilfredsstillende resultat.

Vores ejendomsserviceydelser spænder bredt, lige fra enkeltstående opgaver til større kontraktbaserede løsninger.

Vi planlægger alle dine opgaver ind i et ”års-hjul” således at kunden ved hvor og hvornår alle opgaver udføres og har det fulde overblik med udførelsen af ejendomsserviceopgaverne.

Kontakt os gerne nu på telefon 70 112 112 og få et uforpligtende tilbud og på enkeltydelser eller på en samlet ejendomsservice-pakke.

Vi ser frem til at høre fra Dem.