Facaderens

facaderens2_624x468

Facaderens

Skadeservice Danmark udfører facaderens af alle typer facader – overalt i landet.

Vores specialister i Skadeservice Danmark tilbyder brug af mange forskellige afrensningsformer når vi udfører facadeafrensning. Vi gennemgår altid bygningen inden opstart, for at opgaven bliver udført med den korrekte afrensningsform og så skånsomt og optimalt som muligt.

Når vi udfører afrensning af en facade tager vi altid hensyn til; Økonomi, udfaldskrav, beskaffenhed, grad af mineralskhed, diffusionsåbenhed og renhedsgrad.

Skadeservice Danmark udfører facaderens af alle typer overflader alt fra mursten, fliser til træ. Vi benytter bl.a. følgende afrensningsmetoder:

Ingen opgave er for lille og ingen for stor. Vi er fleksible i relation til den mindste opgave og har kapacitet og power til at løse store og komplicerede afrensningsopgaver.

I Skadeservice Danmark er vores kompetente afrensningsafdeling altid parate til at dele vores viden og erfaring med såvel kunder, bygherrer, rådgivere m.v.

Facaderens – Priser:

Vi sætter en ære i at finde den bedste, hurtigste og billigste vej til en løsning – hver gang!

Du kan bestille et uforpligtende tilbud ved at udfylde formularen eller ringe til os på 70 112 112, så finder vi den bedste løsning til dig.