Service Danmark sponserer udsmykningsprojekt

Service Danmark sponserer udsmykningsprojekt
6
jul

Det er med stor glæde og begejstring, at Service Danmark A/S er medsponsor på et stort udsmykningsprojekt af gangtunnelen ved Botanisk Have for Københavns Kommune.

Udsmykningsprojektet omhandler i alt 3 tunneler, som renoveres og udsmykkes til stor glæde og gavn for alle brugere – og i øvrigt bringer tunnelerne og den samlede oplevelse op til nutidig standard.

Opgaven udføres af arkitektarkitekt og billedkunstner Maria Zahle og kaldes ’20 flader – 5 farver’. Efterfølgende følger renovering og udsmykning af yderligere 2 gangtunneler i København i løbet af efteråret 2017 og foråret 2018.

“Denne udsmykning, som er kommet i stand via samarbejde med Københavns Kommune, og med en utrolig hjælp fra frivillige og andre organisationer, ville ikke være mulig at stable på benene, hvis ikke alle havde bidraget positivt til den samlede proces”, forklarer direktør Birger Kuntkes.

Birger Kuntkes fortsætter “Da billedkunsten og kærligheden til kunst og kultur er en væsentlig del af Service Danmarks DNA, føler vi en utrolig stor glæde og tilfredshed med at bidrage til denne forskønnelse af vores dejlige hovedstad. Vi håber det bidrager til positive oplevelser for alle!”

Service Danmark A/S er stolte af at være en del af dette projekt.

De er velkommen til at søge yderligere oplysninger vedrørende arkitekt Kristine Mogensen på www.kristinemogensen.dk og billedkunstneren Maria Zahle på www.mariazahle.com, eller hvis der er yderligere spørgsmål kan direktør Birger Kuntkes kontaktes på +45 25509000.