Om Skadeservice Danmark

om_skadeservice_danmark3_624x468

Skadeservice Danmark er organiseret i

logo2

Om Skadeservice Danmark

Skadeservice Danmark er en af landets ældste virksomheder inden for akut assistance ved brandskade, vandskade, skimmel, fugtskader og mange andre skader.

Vores netværk favner bredt
Vi arbejder sammen med nationale og internationale forsikringsselskaber, boligselskaber, regioner, kommuner, beredskab, universiteter og private virksomheder og borgere.

Vagtbiler yder akut hjælp over hele landet døgnet rundt
Vores medarbejdere er fordelt på 6 velplacerede afdelinger spredt ud over hele landet. Vores skadeservice består af en stor vognpark med vagtbiler, der er udstyret til at klare alle former for akut opståede skader. Vi har døgnvagt, så vi er altid klar med akut hjælp. Vi kan være fremme de fleste steder i Danmark inden for 60 minutter.

Vi yder Danmarks bedste industri- og skadeservice
Vi har branchens dygtigste medarbejdere og det mest omfattende uddannelsesprogram, så vores medarbejdere er uddannet til at tage sig af enhver form for skade.

  • Vi har 100 procent fokus på at servicere skaderamte kunder
  • Vores kvalitetskoncept sikrer et ensartet produkt over hele Danmark; døgnet rundt, året rundt.

Uddannet i industri- og skadeservice
Skadeservice Danmark A/S har sit eget uddannelsesprogram, som alle vores medarbejdere skal igennem. Det sikrer, at de har den nødvendige viden og erfaring i forhold behandling og udbedring af skader.

Baseret på sunde værdier
Skadeservice Danmark er en ansvarlig virksomhed. Dette omfatter personalepolitik, kundepolitik samt ansvarlige holdninger til integration og hjælp til handicappede, seniorordninger, aftrædelsesordninger, rygepolitik m.m.

Skadeservice Danmark støtter flere lokale sportsklubber og sportsarrangementer, ligesom vi sætter en ære i at bidrage til hjælpeorganisationer. Derfor støtter vi flere minoritetsgrupper, herunder bl.a. Dansk Røde Kors og Kræftens Bekæmpelse.

Skadeservice Danmark er miljøbevidst og bruger i videst mulig omfang miljøvenlig kemi og rekvisitter. En overvejende del af vores kemi er svanemærket og godkendt af Astma-Allergi Forbundet.

Flere af vores produkter er produceret af koncernens egen produktionsvirksomhed, se venligst: www.dermapharm.dk