Mangeskade situation

mangeskade_koncept_624x468

Mangeskade situation

Skadeservice Danmark har udviklet et helt specielt mangeskade koncept, som tager hensyn til de problemstillinger, der opstår når skadesituationen er ekstrem.

Vores mangeskade beredskab sikrer, at alle nøglemedarbejdere i virksomheden er trænet i de opgaver og handlinger, der skal til, for at kunne sikre størst mulig effektivitet i mangeskade-situationen. Alle ved præcist, hvad de skal udføre når situationen opstår!

Forskellen fra den almindelige daglige drift er ikke stor, men vores historie og beredskabserfaring kommer os virkelig til gode. Dette betyder, at vores kommandocentral blot opskaleres og udvides – således at vi kan håndtere denne for mange komplicerede og kaotiske situation.

Vores elektroniske håndtering af alle processer, gør det let og overskueligt at håndtere mangeskade situationen i god ro og orden.

Skadeservice Danmark er indehaver af noget af branchens største lager indenfor maskiner og værktøj til mangeskade situationen, herunder ressourcer i form af pumper, materialer, affugtere, specielgrej m.m.

Under mangeskade situationen revideres situationen løbende i takt med, at der sker ændringer i opgavetilstrømningen og opgaverne ændres fra ”første indsats” til ”anden indsats”.

Umiddelbart efter en konkret mangeskade situation, bliver der foretaget en evaluering af indsatsen og arbejdsgangen, hvor de gjorte erfaringer omsættes til nye forbedringer og effektiviseringer.

Ring trygt til Skadeservice Danmark når skaden sker…