Privat virksomhed

privat_kunde_624x468

Vi hjælper private virksomheder med akut hjælp

Skadeservice Danmark hjælper mange virksomheder med akut udbedring af skader. Vi er hurtige, pålidelige og specialister i alle former for skadeservice-opgaver såsom brand- og vandskader, skimmelforekomster, fugtskader m.v.

Hurtig indsats
I Skadeservice Danmark har vi stor forståelse for virksomheder behov – og vi prioriterer derfor hurtig og korrekt indsats fra første henvendelse.

Vi er opmærksom på, hvad vores indsats betyder, således at virksomheden hurtigst muligt kan komme i drift igen. Vi arbejder til stadighed med at udføre vores arbejde så uforstyrret som muligt – uanset om det er en brandskade, vandskade eller et skimmelangreb.

Egne håndværkere
Vi er åbne og fleksible i relation til fælles hjælp. Hvis der er behov for, at virksomhedernes egne håndværkere tilkaldes, så anvender vi gerne dem – til fælles glæde og gavn.

Dokumentation
Vi dokumenterer altid vores arbejde, lige fra det korte telefonopkald til den komplicerede stor-skade, således der altid kan fremlægges nødvendig rapportering, herunder afslutningsrapporter og billeddokumentation.

Vi afslutter altid vores arbejde med at få den ansvarliges vurdering af vores indsats – for os er det ultimativt, at vores kunder er tilfredse.

Beredskabsaftale
Med Skadeservice Danmarks beredskabsaftale sikrer vi dig korrekt håndtering af skader døgnet rundt, året rundt og Danmark rundt.

En beredskabsaftale med Skadeservice Danmark giver dig:

  • Sikkerhed og tryghed
  • Garanti for nødvendig og hurtig hjælp, hvis uheldet rammer.
  • Fordelagtige priser
  • Skadeoverblik via skadeservice-danmark.dk
  • Løbende statusmøder på samarbejdet