Privat kunde

privat_virksomhed_624x468

En pålidelig og troværdig hjælp når skaden er sket!

Skadeservice Danmark er en hurtig og pålidelig partner indenfor akut hjælp og skadeservice, derfor bliver vi kontaktet af mange private – hver eneste dag!

Hurtig Skadeservice
Når ulykken rammer en bolig, er en hurtig indsats altafgørende. Det sparer omkostninger, og det giver ejere tryghed, at der bliver taget hurtigt hånd om en uforudset skade.

Derfor er det et højt prioriteret mål for skadeservice Danmark altid at nå frem så hurtigt som muligt. Vi har døgnvagt og kan under normale omstændigheder være på skadestedet indenfor 60 minutter efter vi har modtaget en henvendelse.

Telefonisk rådgivning ved akutte skader
Vores specieluddannede personale har stor erfaring i at rådgive beboere omkring mange forskellige skadesituationer. I mange tilfælde kan professionel telefonisk rådgivning løse situationen, hvilket betyder væsentlige besparelser af omkostninger for boligselskabet.

Dokumentation
Vi dokumenterer altid vores arbejde, lige fra det korte telefonopkald til den komplicerede skade, således der altid kan fremlægges nødvendig rapportering, herunder afslutningsrapporter og billeddokumentation.

Hurtig afslutning
Vores målsætning er klar: Opgaverne skal afsluttes hurtigst muligt. Vi ved hvad en korrekt og præcis indsats betyder for hurtig og billig afvikling af skaden.