Forsikringsselskab

forsikringsselskab_624x468

Vi er forsikringsselskabets højre hånd

Skadeservice Danmark er en hurtig og pålidelig partner indenfor akut hjælp og skadeservice, derfor samarbejder vi med mange forsikringsselskaber.

Hurtig Skadeservice
Skadeservice Danmark fokuserer på at være hurtige og præcise i vores indsats. Vi ved, at en hurtig og korrekt hjælp sparer skadeomkostninger og giver tilfredse forsikringstagere.

Fokusområder
Vores dygtige og kompetente medarbejdere arbejder altid ud fra, at den korrekte indsats giver det bedste og billigste driftsresultat.

Før, under og efter skaden dokumenterer vi de indsatser, vi har sat i værk – således at den enkelte forsikringstager og forsikringsselskabet har det fulde overblik under hele skadeforløbet.

Vi afslutter altid opgaver med at få skadelidte vurdering af vores indsats/arbejde, så kvaliteten til stadighed fastholdes.

Mangeskade-situation
Skadeservice Danmark har stor erfaring i, at organisere og løse voldsomme mangeskade-situationer. Det kan være alt fra skybrud og brand til store fyrværkerieksplosioner.

Vi har fokus på at hjælpe de nødstedte og på, at løse de mange opgaver på den hurtigst og mest økonomiske rentable måde. Det er altafgørende at følgeskaderne begrænses, således at omkostningerne reduceres.

Innovativ partner
En del af Skadeservice Danmarks DNA er, at være den innovative samarbejdspartner og rådgiver. Derfor indgår vi til stadighed i dialog omkring projekter som kan optimere skadeprocessen og reducere omkostningerne for forsikringsselskaberne.