Boligselskab

boligselskab_624x468

En pålidelig partner for boligselskabet

Skadeservice Danmark er en hurtig og pålidelig partner indenfor akut hjælp og skadeservice, derfor samarbejder vi med mange boligselskaber.

Hurtig Skadeservice
Når ulykken rammer et boligselskab, er en hurtig indsats altafgørende. Det sparer omkostninger, og det giver beboere tryghed, at der bliver taget hurtigt hånd om en skade.

Derfor er det et højt prioriteret mål for Skadeservice Danmark altid at nå frem så hurtigt som muligt. Vi har døgnvagt og kan under normale omstændigheder være på skadestedet senest 60 minutter efter vi har modtaget en henvendelse.

Telefonisk rådgivning ved akutte skader
Vores specialuddannede personale har stor erfaring i at rådgive beboere omkring deres skadesituation. I mange tilfælde kan professionel telefonisk rådgivning løse situationen, hvilket betyder væsentlige besparelser af omkostninger for boligselskabet.

Dokumentation
Vi dokumenterer altid vores arbejde, lige fra det korte telefonopkald til den komplicerede stor-skade, således der altid kan fremlægges nødvendig rapportering, herunder afslutningsrapporter og billeddokumentation.

Hurtig afslutning
Vores målsætning er klar: Opgaverne skal afsluttes hurtigst muligt. Vi ved at beboere i boligforeninger føler sig utrygge ved at bo i nærheden af en skade, ligesom de ikke ønsker at komme hjem til en sodskadet opgang etc. – derfor er hurtig udrykning og afslutning en ufravigeligt målsætning for os.

Beredskabsaftale
Med Skadeservice Danmarks beredskabsaftale sikrer vi dig korrekt håndtering af skader døgnet rundt, året rundt og Danmark rundt.

En beredskabsaftale med Skadeservice Danmark giver dig:

  • Sikkerhed og tryghed
  • Garanti for nødvendig og hurtig hjælp, hvis uheldet rammer
  • Fordelagtige priser
  • Skadeoverblik via skadeservice-danmark.dk
  • Løbende statusmøder på samarbejdet